Gezichtsbehandelingen

Naast het hoofddoel het diep reinigen en voeden van de huid, kunt u ook even heerlijk ontspannen. En kunt even genieten voor een momentje voor uzelf. Alle producten worden tijdens de gezichtsbehandeling in gemasseerd. Dit zorgt voor nog meer ontspanning en niet alleen dat, de werkzame stoffen van de producten dringen nog dieper in de huid waardoor u nog meer effect en resultaat krijgt.

 

Wij werken met het merk Nouvital Cosmetics. Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied (e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen). De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

 

Doordat Nouvital Cosmetics zelf zijn producten produceert, bieden zij kwalitatief hoogwaardige producten, die de hoogst mogelijke concentraties van werkstoffen bevatten, tegen een betaalbare prijs.

 

Tevens zijn alle producten:

- Hypoallergeen
- Allergeenvrij geparfumeerd

- Vrij van minerale oliën

- Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)

- Voorzien van een zonnefilter (alle crèmes)

- Dierproefvrij

- Parabeenvrij

Premium

Deze behandeling duurt 45 minuten. Het bestaat uit een reiniging, enzym peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion en een dag/nachtverzorging.

Luxe

Deze behandeling duurt 60 minuten. Het bestaat uit een reiniging, enzym peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen, masker, lotion en een dag/nachtverzorging.


Deluxe

Deze behandeling 90 min. Tijdens deze behandeling kom volledig tot rust en ga je weer ontspannen de deur uit. Het bestaat uit een reiniging, enzym peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, gezicht/hals/decolleté massage, lotion, serum en een dag/nachtverzorging.

Kennismaking

Bent u nieuw en komt u voor het eerst bij ons voor een gezichtsbehandeling? Dan krijgt u een 60 min durende gezichtsbehandeling voor de prijs van een 45 min durende behandeling. Zo kunt u heerlijk kennis maken met ons merk.


Extra's tijdens de gezichtsbehandeling

Naast de standaard handelingen, kunt u extra opties bij u gezichtsbehandeling toe voegen. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op onze prijslijst.

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 17:00

Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: GESLOTEN

Queen of Beauty

Tjerk Hiddesstraat 4

7204 GD

Zutphen

 

T: 0640384828

E: info@queenofbeauty.nl

 

KVK: 68283423
BTW: NL228316261B01