massages

 

Even een moment voor u zelf.  

 

 

Voordelen van een massage:
- Verminderd stress

- Stimuleert het geluksgevoel
- Verhoogt je weerstand

- Stimuleert de doorbloeding

- Stimuleert het afvoeren van afvalstoffen

- Verbetert de balans tussen lichaam en geest

Ontspanningsmassage

Het is een zachte en rustige massage. En is bedoeld voor iedereen die spieren en lichaam op een aangename manier willen laten ontspannen.

 

Een ontspanningsmassage verminderd stress en kan verlichting brengen en de pijn doen verzachten.

Sportmassage

Dit is een massage gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Dit bevorderd het herstel van je spieren en lichaam en voorkomt blessures.

 

Dit is een stevige massage, waarbij bindweefsel en knopen uit je spieren worden gehaald. Hiervoor moet je diep in de spieren masseren, wat voor sommige mensen als minder prettig wordt ervaren. Maar uiteindelijk hebben ze er baat bij, en mocht je het niet volhouden kan het altijd op een pitje lager gezet worden.


Shiatsu Massage

Wat is Shiatsu?

 

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage, ontwikkeld vanuit de traditionele Chinese geneeswijzen en Westerse medische inzichten. De traditionele Chinese geneeswijzen gaat ervan uit dat je niet de ziekte, maar ook de zieke persoon moet behandelen en zijn gebaseerd op de balans tussen Yin en Yang.

 

Het woord Shiatsu betekend letterlijk vingerdruk en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd. Je kan Shiatsu vergelijken met acupunctuur, maar er wordt niet met naalden gewerkt.

 

Shiats is een vorm van manuele therapie die bestaat uit geven van druk, rotaties en strijkingen. En maakt een deel uit van de holistische therapieën, waarbij er met energiepunten en energiebanen wordt gewerkt.

 

Het lichaam en geest wordt niet apart, maar als één deel beschouwd.  

 

 

Wat doet het?

Shiatsu activeert de zelf genezende krachten en versterkt het evenwicht tussen lichaam en geest. Daarnaast bevordert het de gezondheid, werkt ontspannend, kalmerend, versterkend en vitaliserend

 

 

 

 

 


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 17:00

Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: GESLOTEN

Queen of Beauty

Tjerk Hiddesstraat 4

7204 GD

Zutphen

 

T: 0640384828

E: info@queenofbeauty.nl

 

KVK: 68283423
BTW: NL228316261B01