Wimperextensions

Wimperextensions zijn een ideale uitkomst voor vrouwen die geen zin hebben om elke ochtend weer uren lang voor de spiegel te staan en direct wakker willen worden met een mooie uitstraling. Met wimperextensions creëer je prachtige, volle en lange wimpers.  Het gebruik van mascara wordt overbodig.

Waarom een refill behandeling?

 

Een refill behandeling is noodzakelijk om mooie volle wimpers te behouden. De wimperextensions groeien met de natuurlijke wimpergroeicyclus mee en dit kan per persoon verschillen en door verschillende factoren, zoals:  hormonen, weerstand, medicatie en het niet goed schoonmaken van de wimperextensions. (Voor het schoonmaken van de wimperextensions verkopen wij in de salon een Cleansing Foam met een Cleansing brush.) Er vallen ongeveer 5 haartjes per dag uit en daarom komen de meeste klanten terug in de 3e week. Zo hou je de wimpers mooi en vol gedurende de tijd dat je ze draagt.

Voordelen van wimperextensions

 

- Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag

- Natuurlijke uitstraling

- Lengte, dikte en curve aangepast aan uw wensen

- Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet zitten

- Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee. Dus u kunt zwemmen, douchen,
sporten en slapen zonder u zorgen te maken.

- Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimper

- Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie

- Maakt mascara en/of wimperkruller overbodig, dus u bent snel klaar in de ochtend.

- Geen plukjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips

- Wordt pijnloos opgebracht

- Opstaan met een prachtige oogopslag

- Blijft 6 tot 8 weken zitten

One by One Classic Lashes

De wimperextensions die wij gebruiken bij de One by One Classic zijn Silk wimperextensions van Perfect Eyelash. Wimpers van Perfect Eyelash hebben een zijden laagje om de wimperextensions. Daardoor hebben de wimperextensions een nog betere glans en zijn diep zwart. De silk wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en krullen. Zo kunnen wij de perfecte look creëren die bij u past.

 

Bij de One by One wimperextensions wordt er 1 extensions op 1 natuurlijke haar geplaatst. De behandeling vergt veel concentratie, precisie en ook nauwkeurigheid. Hierdoor duurt het plaatsen van een nieuwe set One by One ongeveer 90 tot 120 min. En een refill behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 min

 

 

One by One Flat Lashes

De wimperextensions die wij gebruiken bij de One by One Flat Lashes zijn Flat Cashmere wimperextensions van Perfect Eyelash. Deze wimpers hebben een holling aan de onderkant. Hierdoor hechten zij beter aan de natuurlijke wimper en zijn ze lichter in gewicht,

 

Bij de One by One wimperextensions wordt er 1 extensions op 1 natuurlijke haar geplaatst. De behandeling vergt veel concentratie, precisie en ook nauwkeurigheid. Hierdoor duurt het plaatsen van een nieuwe set One by One ongeveer 90 tot 120 min. En een refill behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 min


Hybrid Lashes

Dit is een combinatie van de One by One Classic Lashes en de Russian Volume Lashes.

 

De behandeling van een nieuwe set duurt gemiddeld 120  min. En een refill behandeling duurt gemiddeld 75 min.

 

 

2D Natural Volume Lashes

 Bij de 2D Natural Volume Lashes worden er twee dunne haartjes op één natuurlijke wimper geplaatst.  Hierdoor wordt er meer volume gecreëerd, maar blijft de set nog er natuurlijk. 

 

Het is de natuurlijke versie van de Russian Volume Lashes en is daarom minder intens en is ook subtieler als de Hybrid Lashes.

 

 De behandeling van een nieuwe set duurt gemiddeld 120 min. En een refill behandeling duurt gemiddeld 75 min


Russian volume

Bij de Russian volume worden er 3 of meerdere ultra dunne haartjes op één natuurlijke wimper geplaatst. Dit zorgt voor extra volumineuzere look.

 

Het is een zeer complexe techniek en wordt alleen uitgevoerd door ervaren (Master) wimperstylistes. Niet elke wimperstyliste kan een goed kwalitatief Russian Volume set plaatsen. Het vergt veel geduld en precisie.

 

Om deze techniek zo goed mogelijk onder de knie te krijgen is voortdurend trainingen volgen heel erg belangrijk.  Daarom gaat Queen of Beauty ook regelmatig op training en vinden we dit uiterst belangrijk!  

 

De behandeling van een nieuwe set duurt gemiddeld 150 tot hooguit 180 min. En een refill behandeling gemiddeld  90 min.


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 17:00

Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: GESLOTEN

Queen of Beauty

Tjerk Hiddesstraat 4

7204 GD

Zutphen

 

T: 0640384828

E: info@queenofbeauty.nl

 

KVK: 68283423
BTW: NL228316261B01